De Engagement sessie

Geen idee waar je kijken moet of wat je met je handen moet doen? Niet fotogeniek, altijd rare gezichten of standaard met je ogen dicht op foto's? De gedachten aan poseren alleen al stemt je niet vrolijk en je hoopt dat het op de trouwdag helemaal goed komt want dan komt een gezonde dosis spanning er nog eens bij.

Maar als ik je vertel dat hier een eenvoudige oplossing voor is. Een oplossing die ook nog eens heel leuk is, waar je heel veel plezier aan kunt beleven. Eén die je leert dat je geen zorgen hoeft te hebben voor jullie trouwdag. Die oplossing is de engagement sessie. Op een locatie naar keuze gaan we een uur plezier en prachtige foto's maken. Jullie zullen zien dat je niet continue in de camera hoeft te kijken voor een mooi resultaat en dat als je in actie bent het juist veel mooiere foto's oplevert dan statische foto's. Een uur vliegt voorbij, geloof me.

Deze pagina laat zien hoe engagement sessies eruit zien. Benieuwd naar de bruiloften die we vastleggen? Bekijk dan ook zeker de Bruiloften voor meer voorbeelden van bruiloften die we hebben vastgelegd.

Love letters

Mireille,

De foto's zijn GEWELDIG! Je bent een ware artiest.

Peter en Kanika